Loading...

 

Kjøkken

 

Kjøkkenet er nylig pusset opp. Det inneholder følgende;

Elektriske artikler: Miele gasstopp, komfyr, to kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffemaskiner, vannkoker, melkesteamer, brødrister, stavmikser og miksmaster etc.

 

 

Spisestue

 

I spisestuen er det sitteplasser til ca 10 personer og evt flere rundt det lille klaffebordet. Her er det et stort skap med glass og kopper.

 

 

Stuen

 

I stuen er det en stor peis, sofa og flere stoler. Nyt utsikten fra forfatterens stol og skrivebord.

 

 

Hagen og svømmebassenget

 

Hagen er klassisk fransk med murer og oliventrær, mandeltrær, fikentrær, timian og rosmarin. Hagen er meget innholdsrik med mange ulike sitteplasser. Her er det mulig å gjemme seg unna både for barn og voksne.

Foran huset er en det en stor plen som går langs hele huset. Foran spisestuen er det et vakkert stenbord med plass til ca 10 personer. (Det kan suppleres med mindre bord til flere.) Her kommer morgensolen og her kan man spise sin frokost, lunsj og middag. I vestenden av plenen er det et vakkert lindetre som gir skygge, her er det også bord og sitteplasser til flere.

Nedenfor plenen er det et nytt nivå med stor hellebelagt terrasse i flere plan og nedgang til bassenget. Her kan en sole seg hele dagen. Det er dusj rett ovenfor bassenget.

Bak huset er det også en stor hage som ikke er beplantet ennå, men har noen sitteplasser.

 

Svømmebassenget er ca 5x3x2 m. Dette er det opprinnelige bassenget som er pusset opp. Bassenget er ikke stort, men det er friskt vann og pga av dybden kan en hoppe og stupe i det. Fra bassenget er det en fantastisk utsikt.

 

Bortenfor svømmebassenget er det en boulebane, 13 x 4 meter.

KildeniProvence.com

63 Chemin des Audidies - 6350 Cabris

post@KildeniProvence.com                         Tlf: +4795968499

KildeniProvence.com

KildeniProvence.com